Współpracujemy z pasiekami z całej Polski. Niektóre regiony naszego kraju, szczególnie wyróżniają się pod kątem upraw danych roślin, a tym samym konkretnego gatunku miodu. Tak powstała seria Regionalne, zamknięte w słoikach dobrodziejstwo polskich ziem. W tej serii znajdziecie miody miedzy innymi z Warmii i Mazur czy Podkarpacia.
Jeden z najpopularniejszych miodów na polskich stołach. Jego niepowtarzalne właściwości są efektem zbierania przez pszczoły pyłków z różnorodnych roślin i kwiatów z Kaszub. To właśnie sprawia, że jego kolor i smak trudno jednoznacznie określić. Wiosną miód wielokwiatowy jest delikatniejszy i jaśniejszy, latem bardziej aromatyczny i słodszy, a jego barwa ciemniejsza.
Dlaczego ten miód jest tak wszystkim znany? Przez swój uniwersalny smak, można go wykorzystać do wielu produktów. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do herbaty, deserów, marynat do mięs, a nawet do maseczek czy peelingów do ciała.